Informatii Utile

hotel venus

Informatii Utile

Dotari generale: 117 camere duble, bar deschis non-stop aflat in receptia hotelului, masa de billiard, terasa, parcare gratuita, centrala termica proprie.

-Dotari camere: 90 de camera duble renovate, cu TV, cablu, racitor, mobilier nou, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, usi noi atat la camere cat si la   bai, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic pentru camerele orientate spre nord si 27 de camere duble standard dotate cu TV, termopane, cablu, racitor, baie cu dus(cadita), mobilier reconditionat, pardoseala din mozaic cu mocheta, scaune si masuta, usi noi atat la camere cat si la bai, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic pentru camerele orientate spre nord.

Facilitati copii:

-Pentru copii intre 0-12 ani inclusiv, cazarea este gratuita, fara pat suplimentar -Pentru copii peste 13 ani inclusiv, tariful de cazare este de 50% din tariful unui loc de cazare din prezenta oferta, cu pat suplimentar. -Pentru al 2-lea copil, indiferent de varsta, tariful de cazare este de 50% din tariful de cazare din prezenta oferta, cu pat pliant suplimentar.

Alte observatii:

-Tariful unui pat suplimentar este de 50% din tariful unui loc de cazare. -Tariful unei camere single este de 80% din tariful unei camere duble. -Animalele de casa sunt acceptate(carnete sanatate) si tariful este de 25% din tariful unui loc de cazare. -Taxa de statiune, stabilita de autoritatile locale, va fi afisata si se va achita la receptia hotelului.

Servicii masa:

-Serviciile de masa sunt optionale pe toata perioada derularii contractului si pot fi sub forma de bonuri valorice la mai multe restaurante din statiunea Venus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *