Informatii Utile

hotel venus

Informatii Utile

Dotari generale: 117 camere duble, bar deschis non-stop aflat in receptia hotelului, masa de billiard, terasa, parcare gratuita, centrala termica proprie.
Dotari camere: 117 camere duble renovate, cu TV, cablu, racitor, mobilier nou, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, usi noi atat la camere cat si la bai, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic cu masa si 2 scaune pentru camerele orientate spre nord, termopan cu plase impotriva tantarilor.

Facilitati copii:

Pentru 1 copil intre 0-12 ani inclusiv, tariful de cazare este de 50% din tariful unui loc de cazare din prezenta oferta, fara pat suplimentar.

Pentru copii peste 12 ani , tariful de cazare este de 80% din tariful unui loc de cazare din prezenta oferta, cu pat suplimentar.

Pentru al 2-lea copil, indiferent de varsta, tariful de cazare este de 30% din tariful unui loc de cazare din prezenta oferta, fara pat suplimentar.

Alte observatii:

-tariful unui pat suplimentar este de 80% din tariful unui loc de cazare.

-nu se accepta cazare in regim single

-animalele de casa nu sunt acceptate  

-taxa de statiune, stabilita de autoritatile locale, va fi afisata si se va achita la receptia hotelului

-nu se accepta sejururi mai mici de 5 zile

 

Servicii masa:

Serivicile de masa sunt optionale pe toata perioada derularii contractului si pot fi sub forma de bonuri valorice de minim 15 RON/ zi /persoana, la mai multe restaurante si autoserviri din statiunea Venus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *